Őt a rendőrök ölték meg

Két embert lőtt agyon egy ámokfutó Amerikában

Három ember halt meg, köztük a tettes egy lövöldözésben az Egyesült Államokban, az Indiana állambeli Elkhartban, magyar idő szerint csütörtök kora hajnalban.

2014.01.16 12:21MTI

A WNDU helyi televízió jelentése szerint egy fegyveres férfi két eladónőt lőtt agyon félautomata fegyverével egy szupermarketben. Már egy harmadik embert is célba vett, amikor a befutó rendőrök agyonlőtték.

A rendőrség közlése szerint a gyilkos, akinél egy kést is találtak, húszas éveinek elején járt, és a környéken lakott. Indítékai egyelőre nem ismertek, azt sem lehet tudni, hogy volt-e valamilyen köze az áldozatokhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.