Egy embert megölt

Ámokfutó egy nevadai kórházban - lövöldözött, majd öngyilkos lett

Egy férfi lövöldözni kezdett kedden az amerikai Nevada állam Reno városának egyik kórházának területén, megölt egy embert, megsebesített másik kettőt, majd öngyilkos lett.

2013.12.18 07:07MTI
freedigitalphotos.net

A sebesülteken - köztük egy orvoson - műtétet kell végrehajtani - közölte a nevadai közbiztonsági hivatal. A hivatal szóvivője egyelőre nem tudta megmondani sem a tettes, sem az áldozatok kilétét, azt hogy a támadó milyen fegyvert használt, és hogy mi volt az indítéka.

Az eset a Center for Advanced Medicine and Neurology kórház területén történt. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, és az intézményt bezárták a nyomozás idejére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.