Ököllel ütötte a 23 éves sportolót

Hét év börtönt kapott Romániában egy amerikai kosaras gyilkosa

A román legfelsőbb bíróság hét évi börtönbüntetésre ítélte szerdán Chaunchey Hardy amerikai kosárlabdázó gyilkosát.

2014.01.16 07:21MTI

Ionut Adrian Tanasoaia 2011 októberében Giurgiu város egyik éjszakai szórakozóhelyén ököllel megütötte a 23 éves amerikai sportolót, aki a földre zuhant, és koponyasérülést szenvedett, valamint eltört két csigolyája.

Hardy már kómában volt, amikor beszállították a bukaresti kórházba, ahol röviddel a rajta végrehajtott operáció után meghalt. Chaunchey Hardy a CSS Giurgiu csapatának kosarasa volt, és médiabeszámolók szerint éppen együttesének a Dinamo Bucuresti felett aratott sikerét ünnepelte, amikor több férfi rátámadt. A Tanasoaiára kiszabott ítélet ellen már nem lehet fellebbezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.