Botrány lehet belőle

A francia elnök félrelépett, ezután élettársa kórházba került

Kórházba került Francois Hollande francia államfő élettársa, Valérie Trierweiler szinte rögtön azután, hogy közhírré tette egy helyi lap, az elnöknek viszonya van egy francia színésznővel.

2014.01.12 18:24MTI
www.theguardian.com

A 48 éves Valérie Trierweiler pénteken került kórházba pihentetés végett, és hogy elvégezzenek rajta néhány vizsgálatot. Várhatóan hétfőn elhagyja a kórházat.

A Closer című francia magazin pénteki számában leplezte le, hogy az 59 esztendős Hollande titokban találkozgat a 41 éves Julie Gayet színésznővel. A köztársasági elnök közleményben nehezményezte, hogy a lap "megsértette a magánélethez fűződő jogát, amely őt minden más állampolgárhoz hasonlóan megilleti", de a cikkben írtakat nem cáfolta.

Hollande sohasem volt nős. Valérie Trierweiler előtt Ségolene Royallal, a 2007-es elnökválasztás szocialista jelöltjével élt együtt hosszú ideig, és vele négy közös gyereke van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.