Erdoganig nem jutott el

Aki fel akarta robbantani a török kormányfőt

A rendőrség őrizetbe vett egy férfit Recep Tayyip Erdogan török kormányfő ankarai irodája közelében, a férfi egy robbanószerkezettel próbált behatolni a miniszterelnökség épületébe.

2013.11.21 13:20MTI
Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök

Az Anadolu török hírügynökség korábban arról számolt be, hogy a rendőrök tüzet nyitottak és meg is sebesítették a feltételezett merénylőt. Később a CNN Türk tévécsatorna a miniszterelnökség által kiadott közleményre hivatkozva azt jelentette, hogy a rendőrök csak a levegőbe lőttek, majd elfogták a gyanús férfit.

A beszámoló szerint az ismeretlen megpróbált behatolni az épületbe, többszöri felszólításra sem igazolta magát az utcafronton felállított biztonsági ellenőrzőpontnál.

A televízióban sugárzott felvételeken látható, hogy a hatóságok lezárták a környéket.

Erdogan a történtekkor nem tartózkodott az épületben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.