Szíriai polgárháború

Róháni szerint a terroristák kiutasítása az első lépés a nyugalom felé

Az iráni elnök vasárnap fogadta a nemzetközi közösség szíriai különmegbízottját, és azt mondta neki, hogy a terroristák kiutasítása az első lépés a nyugalom felé Szíriában.

2013.10.27 14:59MTI
MTI

"Az Iráni Iszlám Köztársaság úgy véli, hogy a humanitárius segítség folytatásával, a terroristák bejutásának megakadályozásával, a vegyi fegyverek megsemmisítésével és a terrorista csoportok kiutasításával tehetnék meg az első lépéseket a tartós béke felé" - mondta Haszan Róháni Lahdar Brahiminak, az ENSZ és az Arab Liga különmegbízottjának az Irna hivatalos iráni hírügynökség szerint.

Brahimi tárgyalókörúton jár a közel-keleti térségben, és igyekszik minél több részvevőt megnyerni a novemberre tervezett Genf-2 nemzetközi békekonferenciára. Véleménye szerint Iránra is szükség lenne az értekezleten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.