Áramszünet

Elsötétült Szíria nagy része

Sötétségbe borult Szíria nagy része szerdán este áramszünet miatt, mert a harcok során megsérült egy fontos gázvezeték az ország déli részén.

2013.10.23 21:32MTI
Fotó: MTI

A SANA szíriai állami hírügynökség jelentése szerint a vezeték lát el energiahordozóval a villamoserőműveket. A szíriai villamosenergiaügyi-miniszter, Imad Mohammed Deeb Hamisz közölte, hogy a karbantartók már dolgoznak az áramellátás visszaállításán. A miniszter a támadással - szóhasználata szerint - a "terroristákat" vádolta.

A szíriai kormány terroristáknak minősít minden vele szemben álló erőt. Damaszkuszban és Szíria déli részén már többször is volt jelentős áramszünet a polgárháború kezdete óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.