Fontos gázvezeték sérült

Kezd már visszatérni az áramellátás Szíriában

Kezd visszatérni az áramszolgáltatás Szíriában, miután előzőleg a harcok során megsérült egy fontos gázvezeték az ország déli részében.

2013.10.24 08:12MTI
MTI

Imad Hamisz villamosenergia-ügyi miniszter becslése szerint két napot vehet igénybe, amíg teljesen helyreállítják az áramellátást.

Szerda este Szíria nagy része sötétségbe borult, miután megsérült egy vezeték, amely energiahordozóval lát el több erőművet a Damaszkusztól délre eső területeken.

A miniszter a felkelőknek tulajdonította az aknavetős támadást, amely az áramszünetet okozta. Damaszkuszban és Szíria déli részén már többször is volt jelentős áramszünet a polgárháború kezdete óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.