Biztos?

Andor László szóvivője: Nagy-Britannia jól jár az EU-munkavállalókkal

"Minél több azt uniós bevándorló, annál jobban jár a brit szociális ellátórendszer" - fogalmazott az EU-biztos szóvivője.

2013.10.14 22:15MTI

Nagy-Britannia igen jól jár az EU-társállamokból érkező munkavállalók beáramlásával - mondta hétfő este a BBC-nek Andor László foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős uniós biztos szóvivője.

Jonathan Todd a kérdésről hétfőn közzétett európai bizottsági tanulmányt és a jelentésről kibontakozó brit belpolitikai vitát kommentálva kijelentette a brit közszolgálati televíziónak, hogy a betelepülő EU-polgárok "hatalmas többsége" dolgozni megy Nagy-Britanniába, és többet tesz hozzá a brit jóléti juttatások költségvetéséhez, mint amennyit abból igénybe vesz. "Minél több azt uniós bevándorló, annál jobban jár a brit szociális ellátórendszer" - fogalmazott az EU-biztos szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.