Késik néhány járat

Száraz jég robbant fel a Los Angeles-i repülőtéren

A robbanás miatt fel kellett függeszteni a biztonsági ellenőrzést az érintett terminálról induló gépek utasainak esetében, ezért késik néhány gép.

2013.10.14 07:47MTI

Felrobbant egy száraz jéggel töltött palack a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, emiatt késik néhány járat - közölte helyi idő szerint vasárnap este egy rendőrségi tisztségviselő. A detonációban nem sérült meg senki.

A robbanás - amelyről a nyilatkozó tisztségviselő nem tudta megmondani, hogy milyen súlyos volt - helyi idő szerint vasárnap este hét órakor történt a 2-es terminálon. Az ügyben a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nyomoz - tette hozzá. Az ügyben az FBI-t nem tudta elérni az AP hírügynökség.

A robbanás miatt fel kellett függeszteni a biztonsági ellenőrzést az érintett terminálról induló gépek utasainak esetében, ezért késik néhány gép, legfeljebb négy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.