Robbanószerkezet

Bombát láttak egy férfinél - lezárták a Bartók Béla út egy részét

Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy férfinél vasárnap Budapesten, egy Bartók Béla úti villamosmegállóban, ezért azt egy időre le kellett zárni, a villamosok körülbelül egy órán át nem közlekedtek.

2013.10.13 14:30MTI
Fotó: MTI

Bartha László, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta, a XI. kerületi Bartók Béla útra, egy villamosmegállóban lévő férfihez hívtak mentőt. A mentősök értesítették a tűzszerészeket, mert egy robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak a férfinál.

A tűzszerészek később megállapították, hogy a tárgy - egy fölül fehér, onnan pedig fekete burkolattal bevont üveg, amelynek az oldalán piros és kék vezeték futott - nem robbanószerkezet volt.

A férfi ellen nem indul eljárás.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.