300 méter mélybe

Szakadékba zuhant egy teherautó Peruban - 49 halott

Szakadékba zuhant egy teherautó Peru délkeleti részén, az Andokban, Cusco térségében, a szerencsétlenségnek 49 halálos áldozata van.

2013.10.12 18:51MTI

A dél-amerikai ország ezen térségében a buszok hiányában rendszeresen közlekednek az emberek teherautók platóján. A teherautó egy majd 300 méteres szakadékba zuhant péntekről szombatra virradóra.

Az áldozatok között 12 gyermek is van - közölte Fedia Castro tartományi polgármester a Canal N televízióval. Az Andok meredek útjain gyakoriak a közlekedési balestek. Csak Cusco térségében három baleset is történt októberben, amelyek 78 halálos áldozatot követeltek.

A perui statisztikai hivatal adatai szerint tavaly 4050 ember vesztetett életét balesetben az ország útjain.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.