Cáfolat

Az ENSZ nem áll félre az amerikai csapások útjából Szíriában

Az ENSZ-főtitkár szóvivője szombaton cáfolta, hogy a világszervezet a vegyifegyver-ellenőrök kivonásával utat nyit az amerikai támadásoknak Szíriában és rámutatott, hogy a humanitárius programok tovább folytatódnak az arab országban.

2013.08.31 20:09MTI
MTI

"Láttam olyan jelentéseket, amelyek azt állították, hogy a vegyifegyver-szakértő csapat elutazása valahogyan ablakot nyit valamilyen katonai akció előtt" - mondta Martin Nesirky szóvivő.

"Őszintén szólva, ez groteszk és sértő is a több mint 1000 ENSZ-alkalmazott számára, akik Szíriában humanitárius segélynyújtásban vesznek részt és akik folytatni fogják a munkájukat" - mondta Nesirky.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.