Aggodalom

Szíriáról tárgyalt Obama és Hollande

Összehangolt nemzetközi válaszról tárgyalt vasárnap esti telefonbeszélgetésén az amerikai és a francia elnök a szíriai állítólagos gáztámadással kapcsolatban.

2013.08.26 06:30MTI

A két vezető hivatalának közleményei szerint Barack Obama és Francois Hollande súlyos aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a szír kormányzat különböző jelentések szerint vegyi fegyvereket használt polgári személyek ellen Damaszkusz közelében.

A francia miniszterelnök, Jean-Marc Ayrault pedig egy vasárnap esti televíziós interjúban emberiesség elleni bűnnek nevezte a mérges gáz feltételezett szerdai bevetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.