Eltűnt?

Nem találja a Bechtellel kötött autópálya-szerződést a román kormány

Ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tett a román korrupcióellenes ügyészségen (DNA) Dan Sova nagyberuházásokért és külföldi befektetésekért felelős tárca nélküli miniszter hivatala, mivel eltűnt az amerikai Bechtel céggel az észak-erdélyi autópálya megépítéséről tíz éve kötött, idén júniusban felbontott szerződés eredeti példánya.

2013.08.21 12:07MTI

Sova korábban megígérte, hogy feloldják a román állam számára előnytelennek bizonyult szerződés titkosítását, a hivatal honlapján azonban csak a 2006-ban, illetve a 2011-ben újratárgyalt szerződést tették közzé: Dan Sova szerint a 2003-ban kötött eredeti megállapodást nem találják: erről csak másolat került elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.