Pár évig még biztosan a Realnál marad

Cristiano Ronaldo 2018-ig meghosszabbította szerződését

Cristiano Ronaldo 2018-ig hosszabbította szerződését a Real Madrid labdarúgócsapatánál.

2013.08.05 13:32MTI
Cristiano Ronaldo (Fotó: MTI)

A Marca nevű sportnapilap cikke alapján a portugál támadó az eddigi 10 helyett mostantól évi 17 millió eurót (5,1 milliárd forintot) fog keresni, ezzel pedig a spanyol bajnokság legjobban fizetett futballistája lesz, ugyanis ez az összeg 1 millióval több, mint amennyit Lionel Messi kap a Barcelonától. 

A Marca azt is tudni véli, hogy a Primera División rajtja előtt jelentik be hivatalosan a hosszabbítást, de előbb a klub szeretné lezárni Gareth Bale átigazolását, akiért a hírek szerint csillagászati, 120 millió euró körüli összeget fog fizetni az angol Tottenham Hotspurnek. 

Ronaldo szerződéshosszabbítása egyúttal véget vet annak a pletykának, mely szerint visszatér korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez. Az angol sajtó korábbi értesülései szerint a Real Madrid és a MU képviselői már hetek óta tárgyaltak az aranylabdás játékosról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.