Új szerződés

Együttműködési megállapodást kötött a magyar és a szlovák közmédia

Új együttműködési megállapodást kötött a magyar és a szlovák közszolgálati média.

2013.08.15 12:32MTI

Az erről szóló keretszerződést Böröcz István, a Médiaszolgálatatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója és Václav Mika, a Szlovák Rádió és Televízió (RTVS) vezetője írta alá csütörtökön Budapesten.

A megállapodás célja az együttműködési lehetőségek felkutatása, gyors információcsere, műsorok tartalmi gazdagítása, valamint az európai értékek kifejezésre juttatása műsortartalmak cseréjével, közös műsorok tervezésével és szakmai továbbképzésekkel.

Böröcz István elmondta, hogy két átalakuló szervezet új szerződéséről van szó, jóllehet a jogelőd szervezetek már együttműködtek a korábbi években. Ebben az új jogi felállásában az RTVS és az MTVA együttműködését most alapozták meg - közölte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.