Tragédia

Drámai videók és képek: vonatkatasztrófa Spanyolországban, rengeteg halott és sebesült

Kisiklott egy vonat szerda este a spanyolországi Galicia autonóm közösség fővárosa, Santiago de Compostela közelében, a hírek szerint legalább 35 ember meghalt.

Képekért kattintson ide! képgaléria

2013.07.24 22:43MTI
További képekért katt ide! Fotó: elpais

Legalább 35-en haltak meg a szerda esti spanyolországi vonatbalesetben, és több tucatnyian megsérültek - közölte Galicia autonóm közösség kormányzatának vezetője. A szuperexpresszen 240-en utaztak az El País spanyol napilap honlapja szerint.

Egy szemtanú, aki közelről látta a balesetet, azt állította, hogy hangos robbanást hallott, mielőtt a szerelvény kisiklott. A Cadena Ser rádió tudósítója több letakart holttestet látott a szerencsétlenség helyszínén. Elmondása szerint a vonat valamennyi kocsija kisiklott. A szerelvény Madridból tartott El Ferrolba.

További képekért katt ide! Fotó: elpais


További képekért katt ide! Fotó: bild


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.