Bostoni robbantás

Harminc pontban emeltek vádat Carnajev ellen

Harminc pontban, köztük négyrendbeli emberölés és tömeges emberáldozatot okozó fegyver használata miatt emelt vádat a nagyesküdtszék a 19 éves Dzsohar Carnajev, a bostoni maratonon elkövetett robbantás feltételezett elkövetője ellen.

2013.06.27 20:41MTI

Dzsohar Carnajev a vád a szerint az azóta életét vesztett bátyjával, Tamerlannal együtt követte el az április 15-i bostoni kettős robbantást, amely három ember halálát okozta. 

A fivérek negyedik áldozata egy rendőr, akit négy nappal később lőttek agyon. Az ifjabbik Carnajevet, aki a rendőrökkel vívott tűzharcban súlyosan megsérült, április 19-i elfogása óta börtönkórházban kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.