Nem tudni, mi történt

Leesett egy F-16-os az égről

Az egyszemélyes gépből katapultált két pilótát egy poros úton sétálva találták meg, nem messze a becsapódástól.

2013.06.27 09:38MTI

A Glendale-i rendőrség erősítette meg a hírt, miszerint egy F-16-os sugárhajtású vadászgép lezuhant az Arizona államban található sivatagban, közel a Luke légibázishoz. A szakértők elmondták: a két pilóta sikeresen katapultált, apróbb sérülésekkel kerültek kórházba.

A vadászgép rommá tört, így csak hosszas nyomozás után derülhet majd ki, mi okozhatta a balesetet. Még az sem ismert, hogy a Luke légibázisra mentek, vagy onnan szálltak fel a pilóták.

És itt a következő furcsaság: ez az F-16-os egy egyszemélyes gép volt. Bár az is elképzelhető, hogy oktatás folyt, és a baleset is emiatt következett be.

Mindenesetre a becsapódást követően a helyszínre elsődlegesen kiérkező szakemberek a két pilótát egy poros úton sétálva találták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.