Földcsuszamlás

Beomlott egy illegális aranybánya Kolumbiában, halottak

A Kolumbia északnyugati részében található Zaragozánál működő bánya a baleset pillanatában még nem rendelkezett a szabályos üzemeltetéshez szükséges összes dokumentummal, de egyik illetékese szerint ez már folyamatban volt.

2013.06.24 08:07MTI

Földcsuszamlás miatt beomlott egy illegális aranybánya vasárnap Kolumbiában, a tragédiában öten meghaltak, öten megsérültek, ketten eltűntek.

Az ország északnyugati részében található Zaragozánál működő bánya a baleset pillanatában még nem rendelkezett a szabályos üzemeltetéshez szükséges összes dokumentummal, de egyik illetékese szerint ez már folyamatban volt.

Az áldozatok olyan alkalmazottak voltak, akik csak alkalmilag dolgoztak ott, és nem rendelkeztek állandó foglalkoztatást biztosító szerződéssel.

Az egyik sérült állapota nagyon súlyos, őt kórházba szállították. A baleset pontos okainak kiderítésére a helyi hatóságok vizsgálatot indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.