Két sérült

Lábon lőtték az amerikai katonai attasét Venezuelában

Roberto Ezequiel Rosas amerikai katonai attasét szóváltás közben lábon lőtték egy éjszakai szórakozóhely előtt, Caracas Chacao negyedében. A katonadiplomatát kórházba szállították.

2013.05.29 02:43MTI
Roberto Ezequiel Rosas, fotó: heavy.com

Megsebesült egy incidensben a venezuelai fővárosban az Egyesült Államok nagykövetségének két munkatársa - jelentette be kedden az amerikai külügyminisztérium. William Ostick, a külügyi tárca szóvivője szerint a sebesülések nem életveszélyesek. Az incidens keddre virradóra történt Caracasban. Venezuelai rendőrségi források nem hivatalosan azt közölték, hogy Roberto Ezequiel Rosas amerikai katonai attasét szóváltás közben lábon lőtték egy éjszakai szórakozóhely előtt, Caracas Chacao negyedében. A katonadiplomatát kórházba szállították.

Az esetről szóló tudósítások rámutattak, hogy Venezuelában rossz a közbiztonság. Venezuela márciusban kémkedés vádjával kiutasította az amerikai attaséi hivatal két munkatársát. Az Egyesült Államok válaszul két venezuelai diplomatát minősített nemkívánatos személynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.