A kislánynak tavaly május 3-án veszett nyoma

Madeleine-t nem keresik tovább - a portugál rendőrség lezárja a nyomozást

A portugál rendőrség hamarosan lezárja a nyomozást Madeleine McCann, a 14 hónappal ezelőtt Portugáliában eltűnt brit kislány ügyében.

2008.07.01 11:10MTI

Keddi portugáliai lapjelentések szerint a rendőrségnek nincs a vádemeléshez elegendő bizonyítéka a McCann szülők ellen, akik maguk is gyanúba keveredtek kislányuk eltűnésével kapcsolatban. A hatóságok várhatóan néhány napon belül jelentik be hivatalosan a nyomozás eredmény nélküli lezárását, mert nem találtak sem emberrablásra, sem gyilkosságra utaló egyértelmű nyomot az ügyben.

Az akkor négyéves Madeleine-nek tavaly május 3-án veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz egyik üdülőközpontjában, miközben szülei a szállodától nem messze baráti társasággal vacsoráztak.

Az esetet példátlan nemzetközi figyelem kíséri, mivel a szülők világszerte kampányt indítottak a kislány felkutatására. A portugál rendőrség azonban szeptember elején éppen a szülőket, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottá az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.