A gépen pánik tört ki

Rálőttek egy landoló repülőgépre Tripoliban

Rálőttek szerda este egy landoló utasszállító repülőgépre a tripoli repülőtéren.

2013.04.18 08:06MTI

A líbiai közlekedési minisztérium tájékoztatása szerint az incidensben senkinek sem esett baja, a Boeing 737-es százötven utassal a fedélzetén biztonságban leszállt, de a gépen pánik tört ki. Landolás után egy asszonyt sokkos állapotban szállítottak kórházba.
   
A Burag Air légitársaság gépe a kelet-líbiai Bengáziból repült Tripoliba, és landoláskor lőttek rá. A líbiai média szerint egy lövedék a pilótafülke mögötti mosdónál, a géptest aljában lyukasztotta át a borítást. Az incidens miatt a repülőtéren szigorították a biztonsági intézkedéseket, de semmi gyanúsat nem észleltek.
   
A hatóságok vizsgálják, hogy támadás érte-e a gépet, vagy eltévedt lövedék okozott benne kárt. Egyes hírek szerint a repülőtér közelében lakodalmat tartottak, márpedig az ilyen ünnepségeken a násznép gyakran ropogtat fegyvereket Líbiában, ahol két évvel ezelőtt még polgárháború dúlt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.