Texasi tévéállomás

Hatalmas robbanás Texasban - legalább hatvan halott - VIDEÓ!

Legalább hetven halottja és több száz sérültje van a texasi műtrágyagyárban helyi idő szerint szerda este történt robbanásnak. A polgármester szerint pontos adataik még nincsenek, de már 5 tűzoltó meghalt és egy rendőr is...

2013.04.18 07:11MTI

A tévéállomás a mentőszolgálatokra hivatkozott. A CNN amerikai hírtelevízió két halottról tud. Más források egyelőre nem adtak hírt halálos áldozatról.

A detonáció Dallastól 130 kilométerre délre, Waco településtől 32 kilométerre északra lévő kisváros, West műtrágyagyárában történt egyelőre ismeretlen okból.

A robbanás olyan óriási erejű volt, hogy a gyárral szomszédos több épület összedőlt, és sok kigyulladt. A robbanás dörejét Westtől 70 kilométerre is hallani lehetett. Több tucat mentőautó érkezett a helyszínre, és oda tart hat mentőhelikopter is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.