Fake?

Milyen nyolcéves kislány halt meg a bostoni célegyenesben?

A hírek szerint egy, a Sandy Hook halott diákjaiért futó nyolcéves kislány is életét vesztette a bostoni bombák robbanásakor.

2013.04.16 11:42ma.hu

A közösségi hálókon terjedő kép szerint a bostoni maraton célegyenesében, a hétfő kora délutáni dupla pokolgép-robbanás során meghalt egy 8 éves kislány is, aki egyébként a Sandy Hook általános iskola lemészárolt áldozatainak emlékére futotta a távot.

Mint ismeretes, helyi idő szerint délután 2 óra 50 perckor történt az első robbanás, majd 12 másodpercre rá, mintegy száz méterrel arrébb következett be a második detonáció a futóverseny célegyenesénél, mely során hárman meghaltak, 144-en pedig megsebesültek.

A Twitchy.com információi szerint a fénykép nem a Boston maratonon készült, hanem tavaly májusban egy beteg gyerekek családjának megsegítésére rendezett futóversenyen. Egy csapat newtowni szülő valóban részt vett a martonon, de mindannyian jól vannak, mert még a robbanás előtt befejezték a versenyt. Ráadásul a robbanásban életét vesztett gyerek kisfiú volt, nem kislány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.