Közös hadgyakorlat

Lezuhant egy amerikai helikopter dél-koreai területen

Dél-Korea és az Egyesült Államok közös hadgyakorlatán lezuhant kedden egy amerikai katonai helikopter dél-koreai területen, de közel az északi határhoz. Minden rajta tartózkodó sértetlen maradt.

2013.04.16 09:46MTI

A CH-53 Sikorsky szállító helikopteren a háromtagú személyzeten kívül 13 katona utazott. A gép leszállást hajtott végre egy lőtéren nehéz körülmények között, Szöultól 88 kilométerre északra, amikor a baleset történt - mondta az amerikai erők egyik tisztségviselője.
   
A katonáknak még azelőtt sikerült kiugraniuk a gépből, hogy az földnek csapódott. Utána kigyulladt a jármű. A baleset okát egyelőre nem tudják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.