Légibemutatón

Tengerbe zuhant egy kisrepülőgép Dominikán

Tengerbe zuhant egy kisrepülőgép egy nemzetközi légibemutatón vasárnap a Dominikai Köztársaságban, két pilótája életét vesztette. A gép műrepülést végzett, a katonai pilóták éppen akrobatikus mutatványokat végeztek.

2013.04.08 08:34MTI

Ekkor elveszítették uralmukat a légi jármű felett, és több ezer ember szeme láttára a vízbe zuhantak a főváros, Santo Domingo tengerpartjától mintegy 500 méterre. 

A 25 és 27 éves pilóták holttestét a haditengerészet és a légierő búvárai emelték ki az elsüllyedt gépből. A szombaton kezdődött légiparádét nem folytatták a tragédia után.

Fotó: MTI


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.