Felváltva használják a két pályát

A Liszt Ferenc-repülőtéren nincs fennakadás

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren nem okozott fennakadást a havazás sem hétfőn éjjel, sem kedd hajnalban.

2013.03.26 09:27MTI

Hardy Mihály, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs igazgatója elmondta, hogy reggel az 1-es kifutópálya üzemel, a 2-es pályát pedig tisztítják, és várhatóan nap közben is felváltva fogják használni, illetve takarítani a két pályát. 

A kedd reggeli járatok rendben elindultak és fogadni is tudja az érkező járatokat a repülőtér. A hóeltakarító személyzete teljes készenlétben van. A radarokon ugyanis az látszik, hogy délelőtt tíz órától újabb havazás kezdődik, ami egész nap folytatódhat, így várhatóan folyamatos tisztításra lesz szükség a repülőtéren - fejtette ki Hardy Mihály. 

Hozzátette: az induló utasokat arra kérik, hogy időben induljanak el a repülőtérre, vegyék számításba, hogy Budapesten lelassult a közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.