Atomrobbantás

Phenjan újabb akciókat helyez kilátásba

Phenjan újabb, a keddi atomrobbantásnál is "erősebb" lépéseket helyezett kilátásba kedden arra az esetre, ha szankciókat hoznak vele szemben.

2013.02.12 13:46MTI

"A legutóbbi kísérlet csak az első lépés volt, amelyet a lehető legnagyobb visszafogottsággal hajtottunk végre" - olvasható a dokumentumban. "Ha az Egyesült Államok a folyamatos ellenséges magatartásával bonyolítja a helyzetet, nem lesz más választásunk, mint hogy egy második, sőt, egy harmadik akcióba kezdjünk" - szögezte le az észak-koreai védelmi minisztérium, hogy meghatározta volna a kilátásba helyezett intézkedések jellegét. 

Észak-Korea a nemzetközi figyelmeztetések ellenére kedden végrehajtotta újabb, harmadik kísérleti atomrobbantását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.