Újévi ajándék

Plüss nyuszikat osztogattak az odesszai rendőrök az autósoknak

Újévi ajándékként plüss nyuszikat és cukorkákat osztogattak a közlekedési rendőrök a dél-ukrajnai Odesszában az autósoknak.

2013.01.02 12:09MTI

"Azt hittem, valamilyen szabálysértést követtem el, amikor a rendőrök megállítottak, de kiderült, hogy csak meg akarnak ajándékozni. Még soha ilyen nem történt velem" - mesélte az egyik helybeli sofőr. Ajándékot azonban csak azok az autósok kaptak, akik valóban nem sértettek meg semmilyen közlekedési szabályt.
   
Pár napja hasonló akciót rendeztek a közlekedési rendőrök egy másik ukrajnai városban, az Odessza közelében lévő Mikolajivban, hogy a közeledő ünnep előtt egy kis vidámságot vigyenek az autósok életébe. A hatóságiakhoz akkor egy különleges csapat is csatlakozott. A rendőrök egy télapónak, egy Hópelyhecskének és egy kígyónak öltözött háromfős társasággal állították meg az autósokat, akiket figyelmeztettek a közlekedési szabályok betartásának fontosságára, majd megajándékozták őket egy 2013-as asztali naptárral, amelybe a megyei közlekedésrendészet parancsnoka írt újévi jókívánságokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.