Kábítószergyanús anyag a petárdázóknál

Azt mondták a rendőröknek, hogy majorannát szívnak petárdázás közben

Gyanús anyagot találtak a petárdázó fiataloknál - szerintük csupán az erőteljes fűszernövény szárított változatát akarták elszívni.

2012.12.26 11:16ma.hu

A dunaújvárosi járőrök 2012. december 25-én délben két fiatalkorúval szemben intézkedtek Dunaújváros, Kádár-völgyben, mert a két személy ott petárdázott. Amikor a rendőrök átvizsgálták a ruházatukat, egyiküktől három darab alufóliába csomagolt zöld színű ismeretlen anyag került elő. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy majoránna, és el akarták szívni.

A rendőrök az ismeretlen anyagot lefoglalták, míg a két fiatal fiút előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Ott tanúként hallgatták ki őket, majd mintavételükre is sor került. A petárdázás miatt szabálysértési eljárás indult velük szemben - tájékoztatta a ma.hu-t a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.