Iskolai lövöldözés

Holtan találták az ámokfutó egyik testvérét is, öccsét letartóztatták

Holtan találták a connecticuti iskolai ámokfutó egyik testvérét is - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió pénteken. A televízió szerint vele is a tömeggyilkos végzett.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.12.14 22:35MTI
KATT a képre! >>>

Médiaértesülések szerint a 24 éves Ryan Lanza összesen öt testvére közül egyik öccsét őrizetbe vették, mert azt gyanítják, hogy köze van a lövöldözéshez.

Az ámokfutó meggyilkolta apját, majd Newtown város egyik iskolájában megölte az anyját, és további 25 embert, köztük 20 kisgyermeket. Rendőrségi közlés szerint az iskolában talált 27. halott a gyilkos.

Továbbra sem tisztázott, hogy Lanzával a rendőrség végzett-e, vagy öngyilkosságot követett el. A gyilkos holttestét egy osztályteremben találták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.