Iskolai lövöldözés

Egy 20-24 év körüli ember lehetett a connecticuti gyilkos

Egy 20-24 év körüli embert gyanúsítanak azzal, hogy legkevesebb 27 embert, köztük sok kisgyereket ölt meg pénteken a Connecticut állambeli Newtown kisváros Sandy Hook nevű általános iskolájában.

2012.12.14 19:57MTI

A gyilkos kapcsolatban állt az iskolával. A korábbi hírek arról szóltak, hogy az egyik tanuló apja lövöldözött. Az idézett források szerint a gyilkosnak négy fegyvere volt, és golyóálló mellényt viselt. 

A CBS amerikai televízió azt közölte, hogy a feltételezések szerint egy másik lövöldöző is volt, ezt azonban egyelőre nem erősítették meg. A csatorna úgy tudja, hogy a 27 áldozat közül 18 gyerek volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.