Iskolai lövöldözés

Legalább 27 áldozat Connecticutban

Legalább 27 halálos áldozata van az amerikai Connecticut állam egyik általános iskolájában lezajlott pénteki lövöldözésnek.

2012.12.14 19:11MTI

A CBS televízió 14 gyerek haláláról tud, az AP amerikai hírügynökség meg nem nevezett hivatalos forrásra hivatkozva 18 áldozatul esett gyerekről írt. A CNN hírtelevízió 20 halottat, köztük 10 gyereket jelentett.
 
A lövöldözés helyi idő szerint péntek reggel zajlott le Newtown kisváros Sandy Hook nevű általános iskolájában. A merénylőt lelőtték. Barack Obama elnököt folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről - mondta a Fehér Ház szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.