Cseh vámosok

Cseppfolyósított kokaint találtak három litván emésztőrendszerében

Öt kiló cseppfolyósított kokaint találtak cseh vámosok a prágai repülőtéren három litván állampolgár emésztőrendszerében.

2012.11.20 20:01MTI

Mint arról a vámhivatal kedden a honlapján beszámolt, ez az első eset, hogy folyékony állapotban találtak kábítószert drogcsempészek gyomor- és bélrendszerében; a Prágában eddig elcsípett futárok mind por állapotban nyelték le a tiltott szereket. A cseh vámosokat meglepte a lenyelt, felfújt gumióvszerre hasonlító tasakok szokatlanul nagy mérete is: ezek általában 10 grammnál kevesebb drogot tartalmaznak, a litvánok azonban 38 grammos csomagocskákat nyeltek le. 

Az Ecuadorból érkezett litván drogcsempészeket tipp alapján fülelték le, a gyanút pedig a röntgenvizsgálat is megerősítette. A két férfiból és egy nőből álló csempésztriót egy kórházban tartották megfigyelés alatt mindaddig, amíg egy különleges illemhely segítségével nem távozott testükből a "csempészáru". A vámosok szerint a különleges folyadékban feloldott kokaint a célállomáson újra porrá alakították volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.