Egy palesztin rakéta lerombolt egy askelóni házat

Gázai hadművelet: háromból egy rakétát védett ki a Vaskupola

Palesztin rakétatámadásban romba dőlt egy négyszintes társasház vasárnap az izraeli Askelón városában - közölték szemtanúk.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.11.18 09:51MTI

A Gázai övezetből indított rakéta átütötte az épület tetőszerkezetét és két felső emeletét. A mentőcsapatok kutatnak az esetleges áldozatok után, de egyelőre nem tudtak feljutni a ház két felső emeletén lévő lakásokhoz.

Egy másik rakéta megsemmisített néhány parkoló gépkocsit az épület közelében. Egy harmadik rakétát is kilőttek ugyanoda, de azt befogta a Vaskupola nevű légvédelmi rendszer.

Askelón a palesztin enkláve északi határától mintegy 20 kilométerre fekszik.

Hírügynökségek szerint a gázai fegyveresek felújították vasárnap reggel az Izrael déli területei elleni rakétatámadásaikat. Emiatt vasárnap ismét szünetel az oktatás az ottani iskolákban.

Kattintson a képre! >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.