Beintettek a hurrikánnak

Sandy: félmeztelenül a drámai tudósítót alázták

Cudar időjárási körülmények között, dacolva széllel és esővel, teljes védőruházatban tudósított a híres CNN tévécsatorna egyik riportere, mikor megjelent három félmeztelen férfi esőtáncával mögötte...

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.10.30 21:28ma.hu

Atlantic Cityben, cudar időjárási körülmények között, dacolva széllel és esővel, teljes védőruházatban tudósította a híres tévécsatorna egyik riportere, hogy hamarosan hatalmas erővel csap le Sandy - hangjában félelem és kétségbeesés hallatszott.

"A hatóságok felszólították a lakosságot, hogy egy óra múlva, bárki, akinek nincs nyomós oka, hogy kint tartózkodjon, maradjon otthon" - fokozta a közelgő katasztrófa feszültségét, mikor három férfi, félmeztelenül eljárta mögötte az esőtáncot, mit sem törődve a beharangozott végítélettel.

Az operatőr érdemesnek tartotta az esemény megörökítését az utókornak, valószínűleg heves röhögés kíséretében, ám mikor kollégája már teljesen belelovallta magát az armageddon végső csatájába, vágóképnek betették a hömpölygő óceánt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.