Az ukrajnai parlamenti választások

Nemzetközi megfigyelők: egyenlőtlenek voltak az esélyek a választásokon

Nem voltak egyenlőek az esélyek az indulók számára a hétvégi ukrajnai parlamenti választásokon - ismertették tapasztalataikat az Ukrajnában tartózkodó nemzetközi megfigyelők hétfőn.

2012.10.29 15:11MTI

Az Európa Tanács (ET) és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelői szerint nem volt kiegyensúlyozott a választási küzdelem, az állami erőforrásokkal kampánycélból visszaéltek, a kampány- és pártfinanszírozás nem elég átlátható, a média pedig nem nyújtott kiegyensúlyozott tájékoztatást - összegezték kifogásaikat a nemzetközi megfigyelők.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.