Lengyelországban

Megtaláltak egy Németországban ellopott halottszállító autót

Lengyelországban megtaláltak egy Németországban ellopott halottszállító teherautót és "rakományát", 12, koporsóba tett holttestet - közölte a rendőrség.

2012.10.23 21:44MTI

A szóban forgó teherautót és két másik azonos típusút október 16-ára virradó éjszaka loptak el német területen, a lengyel határtól 70 kilométerre. A gépjárműveknek az elhunytakkal együtt a meisseni krematóriumba kellett volna tartaniuk.

A lengyel rendőrség hétfőn megtalálta az egyik teherautót, és vezetőjét őrizetbe vette. A 12 koporsóba tett holttest azonban nem volt benne.

Utóbbiakat kedd reggel az ország középső részén, egy erdőben, Krolikow település közelében találták meg - mondta a poznani rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy a holttestek és a koporsók sértetlenek. További két autótolvajt is elfogtak, kettő azonban még szökésben van, és a másik két teherautó sincs meg. Az autótolvajok valószínűleg nem tudták, mi van a teherautók rakterében - mondta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.