Nem sérült meg NATO-katona

Tűzharc Afganisztánban egy amerikai-magyar egység és a tálibok között

Tűzharc volt csütörtök reggel a magyar-amerikai különleges egység és a tálib ellenállók között; a tűzharcban nem sérült meg NATO-katona.

2012.10.04 11:42MTI

A Honvédelmi Minisztérium (HM) közleménye szerint a tűzharcban az amerikai 1/10-es zászlóaljjal szoros együttműködésben tevékenykedő magyar különleges műveleti csoport katonái is ott voltak. Emlékeztettek: a különleges műveleti csoport katonáit 2011-ben Michael Repass vezérőrnagy, az Egyesült Államok Európai Különleges Műveleti Parancsnokságának vezetője kitüntette a tavaly szeptemberi tűzharc során tanúsított - amerikai katonák életét megmentő - magyar helytállás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.