A bocs mesterséges megtermékenyítés révén fogant

Elpusztult a washingtoni állatkertben született óriáspandabocs

Elpusztult a washingtoni állatkertben egy hete született óriáspandabocs.

2012.09.23 22:00MTI

Az állatkert illetékesei vasárnap közölték, hogy egyelőre nem tudják, mi okozta a pandakölyök halálát. Vasárnap reggel találtak rá kimúlva azután, hogy a gondozók az anyja, Mej Hsziang fájdalmas hangjára lettek figyelmesek.

A bocs mesterséges megtermékenyítés révén fogant. A 14 éves Mej Hsziangnak 2007 óta öt sikertelen vemhessége volt, miután 2005-ben szintén mesterséges megtermékenyítés segítségével megszülte első és eddig egyetlen utódját. A nőstény panda mellett a most született kölyök apja, Tien Tien is 2000 decemberében érkezett Kínából a washingtoni állatkertbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.