Tűzszerészek vizsgálják

Koppenhága: robbanóanyag az utca közepén

Robbanóanyagokkal teli táskát találtak hétfő kora reggel a dán fővárosban, Koppenhágában, a Sydhavn kerületben. A rendőrség lezárta a kérdéses utcát, tűzszerészek vizsgálják a robbanószerek eredetét.

2012.09.17 12:09MTI

"Szakértők vizsgálják a feltehetően katonai eredetű robbanóanyagokat tartalmazó táskát, a rendőrség pedig megpróbálja kideríteni, hogyan kerülhetett egy koppenhágai utca közepére" - mondta Henrik Jakobsen rendőrfőkapitány-helyettes.

Dánia több fegyveres támadási kísérletet hárított el, amióta a Jyllands-Posten című napilap 2005-ben közölte a Mohamed prófétát ábrázoló karikatúrákat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.