Bár még messze van

Megérkeztek az első levelek a Télapóhoz Németországban

A hó, az adventi kalendárium és a mézeskalács ideje ugyan még messze van, de már megérkeztek az első levelek a télapóhoz Németországban.

2012.08.13 20:29MTI

A gyerekek a nyári szünetet arra használták fel, hogy megfogalmazzák karácsonyi kívánságaikat - közölte hétfőn a német posta szóvivője. Az első 1750 levél többségét Németországban írták, de érkezett több mint 300 kívánság Lengyelországból, Olaszországból, Japánból, Bulgáriából, Oroszországból és máshonnan is a német télapó himmelpforti (Brandeburg tartomány) címére. A kívánságok többsége hagyományos: plüssállatokra, babákra, kisvasútra, építőkockákra vágynak a gyerekek, de vannak olyan is, akik okostelefont szeretnének a karácsonyfa alatt látni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.