Megoldások galambvészre Ukrajnából

Madárürülék: berúgatják és deportálják a galambokat

Érdekes ötlettel álltak elő egy északkelet Ukrajnában található városban a galambprobléma megoldására.

2012.07.24 16:00Konrád - ma.hu

Sumy város úgy döntött, leitatják a galambokat majd deportálják őket. Teszik mindezt azért, hogy megóvják Taras Sevcsenkó költő szobrát a galambpiszoktól a hamarosan kezdetét vevő Város Napja előtt - írja az Obkom.com.ua.

Adjunk nekik borba áztatott kenyeret, majd vigyük el őket valahova, ahol másnap felébrednek a mámorukból” - mondta Aekszej Mojcsan a hatalmon lévő Régió Párt helyi vezetője.

Az állatkínzással kapcsolatos vádakat elutasította mondván, a részeg állatok deportálásának gyakorlatát alkalmazzák például a Szent Lavra Nagyboldogasszony Ortodox kolostorában az ország nyugati részében.

Az végül nem derült ki, hogy a város elfogadta el a galambok leitatásának tervét vagy sem. Sumy Város Napja szeptember 2-án lesz.

Fotó: Pavel Semiononv, RN


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.