Több bolgár üdülőhelyen is megfordult

Az autókölcsönzőnek gyanús volt a burgaszi merénylő jogosítványa

A szerdai burgaszi merénylet feltételezett elkövetője a támadás előtt legalább két másik bolgár tengerparti üdülőhelyen is megfordult.

2012.07.20 11:03MTI

Kalina Csapkunova burgaszi területi ügyész a BNT bolgár rádióállomásnak elmondta, hogy a bolgár hatóságok jelenleg az öngyilkos merénylő személyazonosságát próbálják kideríteni, illetve azt, hogy hogyan és honnan érkezett Bulgáriába.

Az ügyésznő hozzátette: a feltételezett támadót a merényletet megelőző napon a Burgasztól 30 kilométerrel délre fekvő Ravda nevű üdülőfaluban látták. Ezután a Pomorie nevű településre ment, ahol megpróbált autót bérelni, de az autókölcsönző tulajdonosa végül nem ment bele az ügyletbe az illető jogosítványának eredetiségével kapcsolatban felmerült gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.