"Ezen már nem lehet keresni"

Szerbia - A második körben mindenki Tadicra fogadott

Egy fogadóiroda tulajdonosa közölte: a belgrádi fogadóirodák csütörtök este óta nem fogadnak befizetéseket az elnökválasztás győztesét tippelőktől, mert mindenki Boris Tadicra akart fogadni, s ezen már nem lehet keresni.

2012.05.20 18:46MTI

- Minden eldőlt, a fogadók közül senki sem tesz Tomislav Nikolicra - jelentette ki Ljubisa Borojevic irodatulajdonos, miután csütörtök este kiderült, hogy immár Boris Tadicra akar fogadni mindenki. Így a befizetett egy dinárért, a Demokrata Párt (DS) jelöltjének vasárnapi győzelme esetén, csak 0,15 dinárt lehetett volna pluszban keresni.
  
Nikolicnak annyira kicsi az esélye, hogy - ha győzne a Szerb Haladó Párt (SNS) jelöltje - egy dinár befizetése ellenében 4,50 dinárt fizetne ki a fogadóiroda.
   
A Mozzart fogadóiroda is hasonló jelenséget tapasztalt, Nikolicra annyira kevesen fogadtak, hogy nála győzelme esetén a befizetett összeg 23-szorosát lehetne keresni.
   
Az első forduló után, május hatodikát követően Nikolic győzelmét még 1:2,8-hoz árazták be a fogadóirodák, de a bukmékerek nyilatkozata szerint azóta csökkent a választók körében az esélye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.