Nem várták meg a Forma 1-es futam végét

Bahrein - Egy faluban forgattak volna: letartóztatták a briteket

Letartóztattak egy brit riportert forgatócsoportjával együtt vasárnap Bahreinben.

2012.04.23 08:30MTI

Az öböl menti arab államban a tiltakozások ellenére megrendezett Forma 1-es autós gyorsasági világbajnokság futamára érkezett Jonathan Miller, a Channel 4 News újságírója kétfős csapatával együtt. Nem várták be a vasárnapi verseny végét, hanem egy bahreini faluba indultak forgatni.
   
A tévé-csatornának sikerült érintkezésbe lépni munkatársával, aki elmondta, hogy a biztonsági erők nagyon agresszívan léptek fel velük szemben. Különösen aggasztó, hogy a csoport helyi sofőrjét súlyosan bántalmazták, majd elhurcolták - tette hozzá. 
   
A Channel 4 News képviselői elmondták, hogy az illetékes hatóságokkal együttműködve igyekeznek elérni a lefogottak mielőbbi szabadon engedését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.