Keményen dolgozik a nemzeti gárda

Eltűnt a hó alatt egy alaszkai város

A nemzeti gárda több tucatnyi tagja dolgozik megfeszített erőkkel azon, hogy kiszabadítsa a hó alól Cordova alaszkai kisvárost, amelyet az elmúlt hetek alatt több mint három méteres hótakaró fedett be.

2012.01.10 20:13MTI

A mintegy 2000 lelkes településen a tél folyamán összesen több mint négy és fél méter csapadék esett. Cordovában és környékén több helyen tetők szakadtak be a hó súlya alatt, családok estek a hó fogságába, és lavinák zúdultak le.
   
Az ugyancsak alaszkai Nome körül befagyott a tenger, az aranyláz idején híressé vált városban fogytán vannak az üzemanyag-készletek. A Bering-tenger jegén az amerikai parti őrség egyetlen jégtörője próbál meg utat nyitni egy orosz tartályhajónak, amely csütörtökön talán eléri a bajba jutott települést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.