Öt robbanószerkezet repült volna Brüsszelbe

Kézigránátokat rejtett egy hölgy poggyásza Newark repülőterén

Öt kézigránátot találtak egy utas poggyászában Newark repülőterén.

2011.12.06 07:47MTI

A TSA bejelentése szerint a Brüsszelbe készülő hölgynél lévő kézigránátok nem voltak élesek, s a még a hétvégén történt eset nem okozott fennakadásokat a New York nemzetközi légi forgalmát biztosító három reptér egyikének, a Newark Liberty Airport (EWR) működésében.
   
A repülésbiztonsági hatóság újólag felhívta az amerikai utasok figyelmét a légi utasok poggyászára vonatkozó előírások betartására, utalva arra, hogy ugyancsak a hétvégén egy Los Angelesbe induló utas táskájában hitelkártya-kést találtak, ami szintén a tiltott tárgyak között van. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.